Konsepter

InteleSMS tilbyr tilgang til et bredt spekter av teknologier og konsepter innen mobil-kommunikasjon. På disse sidene gir vi en introduksjon til hva vi kan tilby og hva dette kan brukes til. Informasjon om priser og hvordan du kommer i gang finner du på våre produktsider.

Grunnkonsepter

Noen bruksområder for mobil- og SMS-tjenester.

Mobilbetaling / CPA / innholdstjenester

Mobilbetaling / CPA / innholdstjenester

Dette er toveis SMS med overtakserte meldinger, dvs. med belastning på mobilbruker sin telefonregning. I stedet for å inngå kostbare avtaler med mobiloperatørene for å levere overtakserte SMS tjenester, kan du inngå avtale direkte med oss og få ett selskap og ett teknisk grensesnitt å forholde deg til for alle mobiloperatørene i Norge. Vi tildeler norsk 4-sifret kortnummer og kodeord. Donasjon, pengegave og salg av varer og tjenester er også tilgjengelig.
Les mer

Toveis SMS / Dialog

Toveis SMS / Dialog

Toveis SMS betyr at meldinger kan sendes både fra din datamaskin til mobiltelefoner, og fra mobiltelefoner til din datamaskin. Vi tildeler norsk kortnummer eller utenlandsk nummer, med eller uten kodeord, for å kunne motta meldinger fra mobiltelefoner.
Les mer

Sende SMS / Bulk-SMS

Sende SMS / Bulk-SMS

Gratis for sluttbruker. Lav enhetskostnad for dere. Kan sendes til mottakere i hele verden fra et grensesnitt. Pris avhengig av volum. Effektivt for markedsføring. Treffer kundene hvor de er. Masseutsendelse.

Les mer